Heerlijk dineren op onze granieten tuintafel

granieten tuintafel

Voor enkele weken geleden hebben wij een nieuwe granieten tuintafel besteld. Dit nadat onze oude tafel het heeft begeven. Tijdens het eten zakte die plotseling in elkaar. Dat resulteerde in het feit dat al het eten op de grond lag! Balen, echter hebben wij op dat moment besloten om opzoek te gaan naar stevige meubels. In ieder geval steviger dan wat wij hebben gehad.

granieten tuintafel

Mijn zoektocht op het internet

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Wat dat betreft heb je online meer kans van slagen als dat je de stad ingaat, althans dat dacht ik op dat moment in ieder geval.

Voldoende keuze!

Nadat ik online was gaan zoeken stond ik versteld. Ik had namelijk nog nooit zoveel meubels bij elkaar gezien! Tevens zijn de kosten wat ik op het internet heb gezien een stuk aantrekkelijker dan in de winkel. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Van der Garde. Dit bedrijf hanteert gewoonweg de leukste prijzen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen! Vanaf dat moment durven wij in ieder geval  weer buiten te gaan eten!